2592051230 Αυλή 22ο χλμ. Καβάλας - Θεσσαλονίκης, Καβάλα anodikikavalas@gmail.com
hero image

Ζραφκόπουλος
Εμπόριο ποτών Καβάλα


λίγα λόγια για εμάς

Διανομή ποτών σε καφενεία, καφετέριες, beach bar, club, bar κ.α.

 

Η εταιρεία διανομής ποτών ΖΡΑΦΚΟΠΟΥΛΟΣ έχει έδρα τη Καβάλα & είναι η τέλεια επιλογή για υψηλής ποιότητας ποτά και εξαιρετική εξυπηρέτηση!
Είμαστε κορυφαία εταιρεία στον τομέα του εμπορίου ποτών, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών μας με προσοχή στην λεπτομέρεια και την ποιότητα.

Η Εταιρεία ιδρύθηκε πριν από χρόνια με μία αποστολή:
να προσφέρει εκλεκτά ποτά και μεγάλη ποικιλία προϊόντων στους πελάτες μας. Μέσα από τις προσεκτικά επιλεγμένες συλλογές μας, καλύπτουμε όλο το φάσμα των ποτών, προσφέροντας από κορυφαία οινοπνευματώδη και σπάνιες ετικέτες μέχρι αναψυκτικά, χυμούς και νερά.

Είμαστε περήφανοι για την στενή συνεργασία μας με προμηθευτές και παραγωγούς από όλο τον κόσμο, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος για υψηλή ποιότητα. Επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα μας, προσφέροντας μόνο τα καλύτερα στους πελάτες μας. Επιπλέον, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να σας προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλές και πληροφορίες για όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει.

Κατανοούμε πλήρως τις διαφορετικές ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για κάποιον που αναζητά σπάνιες και πολυτελείς ετικέτες, είτε για έναν επιχειρηματία που χρειάζεται μεγάλες ποσότητες αναψυκτικών για την επιχείρησή του.

 

Με την προσήλωσή μας στην ποιότητα και την άριστη εξυπηρέτηση, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση πελατών από όλη τη Καβάλα.

Εξυπηρετούμε όλη τη Καβάλα!

 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ